1 bidrag till hh's cc

I förra helgen hade hobbyhuset en cybercrop. Orkade bara va med i en tävling.
Och här e mitt resultat. Ursäkta blänken i fotograferandet ;-)

image167


Kommentarer
Postat av: Nina

scrapbooking kanske det heter ja.. ;) ja ba fina "collage", heh... jag har totalt missat tåget när det gäller scrapbooking, men jag känner till fenomenet.. det kommer från USA eller hur?! skitsnyggt hursomhelst!!!!!! cool hobby!!!!

hmm... cybercrop är det typ nån deltävling i scrapbooking eller?!?! =) (om denna fråga är skitdumm så ignorera.. alltså om det typ är nåt dataspel eller nåt istället som ALLA andra känner till utom jag.. =P i så fall vill jag inte kännas vid min fråga.. ;))

jag har faktiskt ingen hobby kom jag på nu.. ja förutom filmtittande, men det är ju ganska allmänt.. när jag var liten samlade jag på suddgummin, bokmärken, frimärken, kulor, ja allt sånt där, men det dog ut... riktigt tråkigt.. jag borde hitta på nåt.. !

haha, ja tantvarning ja... jag brukar faktiskt köpa Allers (eller Allas eller Hemmets journal etc) fortfarande ibland när jag ska åka buss eller tåg länge och vill ha nåt att göra.. de har ju typ 30 korsord i varje nummer + att de är billiga (än t.ex Veckor Revyn, Plaza Kvinna, osv, som bara har ETT korsord + att alla korsordstidningar kostar typ 40-45 spänn).. så då får man mycket - och många olika!- korsord för pengarna!!!! *:o)

Postat av: Hanna

Vilken fin LO, härliga färger. Ska fortsätta kika runt i din blogg nu.

2008-03-10 @ 23:13:22
URL: http://www.hannatankar.blogspot.com
Postat av: tris

Detta är en av mina favoriter av de jag sett av de du gjort! (Hmm, vilken knäpp mening...)

Dessutom är ju kortet för skönt! :)

2008-03-15 @ 01:03:54
URL: http://triscrap.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback